HTML

Írásművek Könyváruház

Könyv kereskedés

Friss topikok

Linkblog

"Van új az Alkonyat alatt..."

2010.04.01. 09:03 Onlineprint

Bár a Twilight-saga ötödik részének szánt Midnight Sunt már nem fejezte be Stephenie Meyer, azért most mégis kitalált valamit, amivel megörvendeztetheti rajongóit: az Egyesült Államokban június 5-én kerül boltokba az írónő új novellája! 

A megjelenő könyv a The Short Second Life Of Bree Tanner: An Eclipse Novella (Bree Tanner rövid második élete: egy Eclipse novella) címet viseli, és  Bree Tannerről szól, arról a fiatal vámpírról, aki az Eclipse-ben Victoria hívására harcba indult Cullenék ellen. 

Az Eclipse rendezője, David Slade már el is olvasta a könyvet, és állítja, hogy a rajongók nem fognak benne csalódni. Ráadásul aki megveszi Stephenie új könyvét, még jótékonykodik is, ugyanis minden egyes eladott kötet árából egy dollárt a rászorulók kapják Chilében és Haitin.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvekkonyvaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr411886100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása