HTML

Írásművek Könyváruház

Könyv kereskedés

Friss topikok

Linkblog

Bud Spencer könyvbemutató party a Dürer kertben

2010.11.26. 09:57 Onlineprint

Bulit szerveznek november 27-én, szombaton 18 órától a Dürer kertben Bud Spencer frissen megjelent önéletrajzi kötete, a Különben dühbe jövök kapcsán. A könyvbemutatón kívül filmek, koncert, szinkronverseny és hagymásbab főzés is lesz.

A könyvbemutató est programja pedig a következő: 18 órától igazi XXL-es méretű serpenyőben történő hagymásbabfőzéssel és kedvenc Bud Spencer-filmjeinkkel várják a közönséget. Este 8-tól következik az önéletrajzi kötet bemutatója, melynek vendége Bugsy („Bunkó vagy, Bugsy!”) magyar hangja, Csurka László, a különleges meglepetés pedig egy Bud Spencer által az „XXL-buli” vendégeinek küldött exkluzív üzenet.

20.45-től szinkronverseny-selejtezők jönnek (a versenyre előzetesen a budszinkronverseny@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni), 21.15-kor pedig a második különleges meglepetés: a Különben dühbe jövünk főcímdalát előadja Kovács Kati és a Spencer Hill Magic Band. 21.50-től Bud Spencer-hasonmásversenyen vehetnek részt a nagydarab, szakállas pocakosok, majd lezajlik a szinkronverseny döntője is. Végül az estet 22.30-kor Spencer Hill Magic Band-koncert, majd 23.30-tól buli zárja (a lemezjátszóknál Husky Joe).

/est.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvekkonyvaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr982474226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása