HTML

Írásművek Könyváruház

Könyv kereskedés

Friss topikok

Linkblog

Török mozgó könyvtár Pécsett

2010.05.20. 09:18 Onlineprint

Nyolc európai nagyváros: Szófia, Bukarest, Bécs, Velence, Zürich, Essen és Brüsszel mellett Pécsre, Európa Kulturális Fővárosába is megérkezik az Irodalmi utazószalon, ami azt jelenti, hogy 2010. május 17-23. között tizenhat török író, felolvasások, workshopok, kiállítások és koncertek váltják egymást.

A programok sorát neves zenészek produkciói színesítik. A kéthónapos európai kultúrturnét egy buszos „mozgó könyvtár” kíséri végig, amely török írók műveivel ismerteti meg az érdeklődő olvasókat. A körút során Pécsett és Essenben nagyszabású gálaestet rendeznek, míg végül a záró ünnepség Brüsszelben lesz júniusban, melyen a 16 török szerzőn kívül az a 48 közismert európai író is részt vesz, aki a 2009-es törökországi körúton mutatta be török nyelvre lefordított műveit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvekkonyvaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr232017300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása