HTML

Írásművek Könyváruház

Könyv kereskedés

Friss topikok

Linkblog

Így főznek a borászok!

2010.10.28. 10:27 Onlineprint

Megjelent Őszy-Tóth Gábriel "ÍGY FŐZNEK A BORÁSZOK" című könyve. A kötetben 14 borvidék mintegy 80 híres magyar borásza szerepel kedvenc receptjével és borával, valamint gasztronómiai beszélgetésekkel. A könyvet egy különleges fesztiválon mutatja be a kiadó a közönségnek, ahol élőben bemutatkozik a Borászok Kórusa, a Vivat Bacchus énekegyüttessel.
A könyv szerzője hazai borászokat keresett föl, akik között a legnagyobb sztárok éppen úgy megtalálhatók, mint kisebb, kevésbé ismert pincészetek vezetői. Az interjúk mellé, melyek elsősorban gasztronómiai témában készültek, a borászok kedvenc ételének receptje, és az ajánlott bor rövid leírása társul.

A könyv kiadásának alkalmából kétnapos fesztivált szerveznek a Symbol étteremben, Óbudán. A hétvégi rendezvényre megfőzik mind a 81 könyvben szereplő ételt, a közönség pedig lehetőséget kap, hogy azokat összekóstolja a hozzájuk legjobban illő borokkal. A kétnapos fesztivál házigazdája Rókusfalvy Pál lesz, az eseményre a belépő 7500 Ft, ami korlátlan étel- és italfogyasztást foglal magában.

Időpont: 2010. október 29-30. (péntek-szombat)
Helyszín: Symbol Budapest, III. kerület, Bécsi út. 56.

/népszava/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvekkonyvaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr332404686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása