HTML

Írásművek Könyváruház

Könyv kereskedés

Friss topikok

Linkblog

Ómagyarország novellapályázat

2010.04.27. 15:46 Onlineprint

Ómagyarország egy spontán időutazás során kialakult, alternatív történelmi világ, ahol egy mai magyar, fél megyényi terület teljes lakosságával, infrastruktúrájával az ókorba sodródott. A kezdeti nehézségek után a megmaradt technikára és átkerült tudásra alapozva fokozatosan a kor vezető nagyhatalmává váltak, átalakítva, manipulálva az ókori népeket, hatalmakat. A pályázat célja a világ további bővítése, népszerűsítése, új szerzők bevonása.

A pályázaton bárki indulhat, aki magyar nyelven alkot, így az Avana Egyesület tagjai és azok a szerzők is, akik már publikáltak a blogon. Az értékelést végző zsűritagokat csak a beküldési határidő után véglegesítjük, a pályázaton nem indulók közül felkérve.

A pályaművek maximális terjedelme 50 000 karakter lehet, leütésekkel együtt. Elsősorban elektronikus formában, .rtf vagy .odt kiterjesztésben várják a pályaműveket, amik az atkerulesKUKACgmail.com címre küldhetőek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvekkonyvaruhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr841956445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása